Последвайте ни:

HeadLine e компания с лидерски позиции в областта на професионалния медия мониторинг на българския пазар вече повече от 15 години.

HeadLine предлага интелигентни услуги в областта на медийното информиране, съобразени с нуждите на клиента, неговите интереси, изисквания и стандарти. Предоставя различни варианти на медия мониторинг на пресата и уебпространството на дневна, седмична и месечна база, както и по събитие или криза.

Намира, извлича и своевременно доставя новините, които са определящи за успеха ви.
Осигурява професионален и интелигентен медия мониторинг с най-високо качество, който ви помага да сте винаги поне една крачка пред конкурентите ви.
Следи всички българските печатни и онлайн медии по начин, който осигурява индивидуална услуга за всеки клиент.
Доставя цялата информация, от която имате нужда, директно до екрана на вашия компютър.
 
Контролира потока от новини вместо вас така, че никога да не пропуснете съществените новини, а едновременно с това и да не загубите ценно време в четене на маловажна за вас информация.

Професионализъм
Най-високи
етични стандарти
Индивидуален подход
Услуги, изцяло ориентирани към клиента

HeadLine обединява амбициозни, отговорни и динамични хора, перфектно владеещи английски език.
Нашият екип отлично познава цялата печатна преса и онлайн изданията в България, което е невероятно предимство при управлението на информационния поток.
Ние имаме ясна визия за това колко ценна може да бъде информацията и съществената й връзка с всички събития, които се случват около и с нас.

Ако имате нужда от информация за медия мониторинг услугите на HeadLine, моля, потърсете:
Михаела Младенова, Senior Team Leader
mmladenova@headline.bg

Ако си отговорен, амбициозен и лоялен, с високо ниво на владеене на английски език и трайни интереси в областта на медия мониторинга и публичните комуникации, можеш да станеш част от нашия екип. Изпрати своята автобиография и мотивационно писмо на нашия имейл office@headline.bg.

Всички кандидатури ще бъдат разгледани конфиденциално.